Ways of nutrition by consumers – new trends
Nowak, Wioletta. Red. ; Szalonka, Katarzyna. Red. ; Waniowski, Paweł. Rec. ; Niemczyk, Agata. Rec.
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:99738 ; ISBN 978-83-66066-83-0 (druk) ; ISBN 978-83-66066-84-7 (online)
(Prace Naukowe Wydziału Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego) ; (E-Monografie ; nr 153)
Regulamin korzystania z Biblioteki Cyfrowej Uniwersytetu Wrocławskiego
© Copyright by Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego
Nov 4, 2020
Dec 4, 2019
1 670
2262
https://repozytorium.uni.wroc.pl/publication/107905
Edition name | Date |
---|---|
Sposoby odżywiania się przez konsumentów – nowe trendy | Nov 4, 2020 |
Dąbrowska, Anna Janoś-Kresło, Mirosława Lubowiecki-Vikuk, Adrian Nowak, Wioletta. Red. Szalonka, Katarzyna. Red. Waniowski, Paweł. Rec. Niemczyk, Agata. Rec.
Gardocka-Jałowiec, Anna Stańczyk, Piotr Szalonka, Katarzyna Nowak, Wioletta. Red. Szalonka, Katarzyna. Red. Niemczyk, Agata. Rec. Wicki, Ludwik. Rec. Majewska-Jurczyk, Barbara. Rec. Światowy, Grażyna. Rec. Dejnaka, Agnieszka. Rec. Niezgoda, Agnieszka. Rec. Mruk, Henryk. Rec.
Sadowa, Agnieszka Jakubowski, Sebastian. Red. Kostecka-Jurczyk, Daria. Red.
Dejnaka, Agnieszka Szalonka, Katarzyna. Red. Nowak, Wioletta. Red.
Dejnaka, Agnieszka Nowak, Wioletta. Red. Szalonka, Katarzyna. Red.
Koronkiewicz-Wiórek, Anna Frąckowiak, Józef. Red.