Szczegóły obiektu: Strony redakcyjne i spis treści
PDF
Struktura
Opis
- PLMET:
http://confluence.man.poznan.pl/community/display/FBCMETGUIDE - Tytuł:
- Tytuł odmienny:
- ORCID:
0000-0002-9200-2972 ;0000-0001-7290-6408 - Temat i słowa kluczowe:
- Abstrakt:
- Miejsce wydania:
- Wydawca:
- Współtwórca: ;
- Data wydania:
- Szczegółowy typ zasobu:
- Identyfikator: oai:repozytorium.uni.wroc.pl:118588 ;
- Język:
- Powiązanie:
- Jest częścią:
https://www.bibliotekacyfrowa.pl/dlibra/publication/128103 - Prawa dostępu:
- Licencja:
- Właściciel praw:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2020-12-07
- Data ostatniej modyfikacji: 2022-05-27
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 473
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach:
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Odpowiedzialność osobista za zdrowie a długość i jakość życia
Twórca:Mruk, Henryk
Współpracownik:Nowak, Wioletta. Red.; Szalonka, Katarzyna. Red.; Niemczyk, Agata. Rec.; Wicki, Ludwik. Rec.; Majewska-Jurczyk, Barbara. Rec.; Światowy, Grażyna. Rec.; Dejnaka, Agnieszka. Rec.; Niezgoda, Agnieszka. Rec.; Mruk, Henryk. Rec.
Wprowadzenie
Twórca:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna
Współpracownik:Nowak, Wioletta. Red.; Szalonka, Katarzyna. Red.; Waniowski, Paweł. Rec.; Niemczyk, Agata. Rec.
Wprowadzenie
Typ:tekst
Współpracownik:Nowak, Wioletta.; Szalonka, Katarzyna; Kwaśnicki, Witold. Rec.; Światowy, Grażyna. Rec.; Niezgoda, Agnieszka. Rec.; Rudawska, Iga. Rec.; Niemczyk, Agata. Rec.; Witek, Lucyna. Rec.; Gardocka-Jałowiec, Anna. Rec.; Mruk, Henryk. Rec.; Bronkowska, Monika. Rec.
Żywność funkcjonalna w Unii Europejskiej - pojęcie, wymagania i rozwój rynku
Twórca:Korbutowicz, Teresa
Współpracownik:Nowak, Wioletta. Red.; Szalonka, Katarzyna. Red.
Strony redakcyjne i spis treści
Typ:tekst
Współpracownik:Blicharz, Jolanta. Red.; Błażewski, Maciej. Red.; Kocowski, Tadeusz. Red.; Kordik, Anna. Red.; Pierzchała, Ewa. Rec.; Szreniawski, Piotr. Rec.
Style życia we współczesnym społeczeństwie i ich wpływ na zachowanie rynkowe młodych konsumentów
Twórca:Sobotko, Ewelina
Współpracownik:Nowak, Wioletta. Red.; Szalonka, Katarzyna. Red.
Wpływ żywienia i żywności na stan zdrowia w świetle badań
Twórca:Gardocka-Jałowiec, Anna; Stańczyk, Piotr; Szalonka, Katarzyna
Współpracownik:Nowak, Wioletta. Red.; Szalonka, Katarzyna. Red.; Niemczyk, Agata. Rec.; Wicki, Ludwik. Rec.; Majewska-Jurczyk, Barbara. Rec.; Światowy, Grażyna. Rec.; Dejnaka, Agnieszka. Rec.; Niezgoda, Agnieszka. Rec.; Mruk, Henryk. Rec.
Osoba zhybrydyzowana — media, więź i jednostka w późnym konsumpcjonizmie
Twórca:Lewiński, Dominik
Typ:tekst
Współpracownik:Rozbicka, Patrycja. Red.; Kokowicz, Dorota. Red.