Żywność funkcjonalna w Unii Europejskiej - pojęcie, wymagania i rozwój rynku
Functional food s in the European Union - the concept, requirements and development of markets
functional foods
nutrition claims
health claims
żywność funkcjonalna
oświadczenia żywieniowe
oświadczenia zdrowotne
Unia Europejska
Od 2013 pt.: Ekonomia - Wroclaw Economic Review
Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego
Nowak, Wioletta. Red.
Szalonka, Katarzyna. Red.
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:94262 ISSN 2084-4093
Copyright by Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego Sp. z o.o.
Biblioteka Wydziału Prawa, Administracji i Ekonomii
Mar 14, 2023
Feb 5, 2019
189
223
https://repozytorium.uni.wroc.pl/publication/101345
Edition name | Date |
---|---|
Żywność funkcjonalna w Unii Europejskiej - pojęcie, wymagania i rozwój rynku | Mar 14, 2023 |
Nowak, Wioletta. Red. Szalonka, Katarzyna. Red. Waniowski, Paweł. Rec. Niemczyk, Agata. Rec.
Korbutowicz, Teresa. Red. Ćwiąkała-Małys, Anna. Red. Mościbrodzka, Monika. Red.