Functional food s in the European Union - the concept, requirements and development of markets
Od 2013 pt.: Ekonomia - Wroclaw Economic Review
Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego
Szalonka, Katarzyna. Red. ; Nowak, Wioletta. Red.
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:94262 ; ISSN 2084-4093
Czasopisma Naukowe w Sieci (CNS)
© Copyright by Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego Sp. z o.o., Wrocław 2017
Dec 23, 2020
Feb 5, 2019
62
88
https://repozytorium.uni.wroc.pl/publication/101345
Edition name | Date |
---|---|
Żywność funkcjonalna w Unii Europejskiej - pojęcie, wymagania i rozwój rynku | Dec 23, 2020 |
Lis, Kinga Kołoczek, Henryk Nowak, Wioletta. Red. Szalonka, Katarzyna. Red. Niemczyk, Agata. Rec. Wicki, Ludwik. Rec. Majewska-Jurczyk, Barbara. Rec. Światowy, Grażyna. Rec. Dejnaka, Agnieszka. Rec. Niezgoda, Agnieszka. Rec. Mruk, Henryk. Rec.
Korbutowicz, Teresa Jabłoński, Mariusz. Red.
Korbutowicz, Teresa Korbutowicz, Teresa. Red. Ćwiąkała-Małys, Anna. Red. Mościbrodzka, Monika. Red.
Korbutowicz, Teresa Winiarski, Marcin. Red.
Korbutowicz, Teresa Nowak, Wioletta. Red. Szalonka, Katarzyna. Red. Waniowski, Paweł. Rec. Niemczyk, Agata. Rec.
Aldrovandi, Mattia Cendrowicz, Dominika. Ed. Chrisidu-Budnik, Agnieszka. Ed. Machaj, Łukasz. Rev.
Krzan, Bartłomiej Jabłoński, Mariusz. Red. Kornobis-Romanowska, Dagmara. Red.
Supernat, Jerzy Jabłoński, Mariusz. Red.