- Rozdział 2. Żywienie wyzwaniem dla prozdrowotnego stylu życia
Publication group: Rozdział 2. Żywienie wyzwaniem dla prozdrowotnego stylu życia
Structure
Zdrowie i style życia : wyzwania ekonomiczne i społeczne.
Description
- PLMET:
http://confluence.man.poznan.pl/community/display/FBCMETGUIDE - Title:
- Subject and Keywords: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
- Abstract: ;
- Place of publishing:
- Publisher:
- Contributor: : ; : ; : ; :
- Date issued:
- Detailed Type: ;
- Identifier:
; - Language:
- Relation:
; - WUL Catalog: https://katalog.bu.uni.wroc.pl/lib/item?id=chamo:908035
- Is part of:
Zdrowie i style życia - Access rights: ;
- License: ;
- Rights holder:
- Autor opisu:
Object is located in the collections:
Additional information
- Last modification date: 2024-02-29
- You could also download the object's description in these formats:
See also
Wprowadzenie
Creator:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna
Contributor:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna; Waniowski, Paweł; Niemczyk, Agata
Strony redakcyjne i spis treści
Contributor:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna
Wybrane aspekty stylu życia w perspektywie odpowiedzialności za zdrowie
Creator:Gardocka-Jałowiec, Anna; Szalonka, Katarzyna
Contributor:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna; Waniowski, Paweł; Niemczyk, Agata
Wpływ żywienia i żywności na stan zdrowia w świetle badań
Creator:Gardocka-Jałowiec, Anna; Stańczyk, Piotr; Szalonka, Katarzyna
Contributor:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna; Niemczyk, Agata; Wicki, Ludwik; Majewska-Jurczyk, Barbara; Światowy, Grażyna; Dejnaka, Agnieszka; Niezgoda, Agnieszka; Mruk, Henryk
Zachowania zdrowotne u uczniów klas licealnych w czasie pandemii COVID-19
Creator:Grabowska, Barbara; Malawska, Wiktoria; Ślósarz, Luba
Type:tekst
Organizmy transgeniczne w Unii Europejskiej
Creator:Korbutowicz, Teresa
Contributor:Korbutowicz, Teresa; Ćwiąkała-Małys, Anna; Mościbrodzka, Monika
Czynniki determinujące zdrowy styl życia w opinii młodych konsumentów
Creator:Mucha, Beata; Mucha, Monika
Type:text
Contributor:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna
Żywność funkcjonalna w Unii Europejskiej - pojęcie, wymagania i rozwój rynku
Creator:Korbutowicz, Teresa
Type:tekst
Contributor:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna