- Analiza mikrobiologiczna komercyjnych produktów mleczarskich i probiotycznych na polskim rynku handlowym
Object's details: Analiza mikrobiologiczna komercyjnych produktów mleczarskich i probiotycznych na polskim rynku handlowym
PDF
Description
- Title:
- Creator: ; ;
- Subject and Keywords: ;
- Abstract:
- Place of publishing:
- Date issued:
- Resource Type:
- Detailed Type:
- Identifier:
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:95614 - Language:
- Autor opisu:
Object is located in the collections:
Additional information
- Creation date: 2019-04-26
- Last modification date: 2024-10-18
- Content object's number of views: 630
- You could also download the object's description in these formats: ;
- Download IIIF manifest:
See also
Sporobolomyces roseus jako bioindykator zanieczyszczenia powietrza – cz. I
Creator:Guz-Regner, Katarzyna
Type:tekst
Sporobolomyces roseus jako bioindykator zanieczyszczenia powietrza. cz. II
Creator:Guz-Regner, Katarzyna
Type:tekst
Stan sanitarny kuchennych blatów w wybranych mieszkaniach studenckich we Wrocławiu
Creator:Guz-Regner, Katarzyna; Pietrala, Paulina; Huk, Marta; Jasińska, Weronika
Stan bezpieczeństwa zdrowotnego pomieszczeń kuchennych w akademikach
Creator:Lidtke, Katarzyna; Pędlowski, Michał; Piotrowska, Magdalena; Guz-Regner, Katarzyna
Type:tekst