- Milk and dairy products as a source of antiviral compounds
Szczegóły obiektu: Milk and dairy products as a source of antiviral compounds
PDF
Struktura
Zdrowie i style życia : ekonomiczne, społeczne i zdrowotne skutki pandemii.
Opis
- PLMET:
http://confluence.man.poznan.pl/community/display/FBCMETGUIDE - Tytuł:
- Tytuł odmienny:
- Twórca: ; ;
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ;; ; ; ;
- Abstrakt: ;
- Miejsce wydania:
- Wydawca:
- Współtwórca: : ; : ; : ; : ; : ; : ; : ; : ; : ; : ; :
- Data wydania:
- Typ zasobu: ;
- Szczegółowy typ zasobu: ;
- Identyfikator:
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:132311 ; https://doi.org/10.34616/142111 ; ; - Język:
- Język streszczenia:
- Powiązanie:
- Jest częścią: https://www.bibliotekacyfrowa.pl/publication/142069
- Prawa dostępu: ;
- Licencja: ;
- Właściciel praw:
- Autor opisu:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2021-12-14
- Data ostatniej modyfikacji: 2024-04-22
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 299
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka
Twórca:Wajs, Joanna; Stobiecka, Magdalena
Współtwórca:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna; Niemczyk, Agata; Wicki, Ludwik; Majewska-Jurczyk, Barbara; Światowy, Grażyna; Dejnaka, Agnieszka; Niezgoda, Agnieszka; Mruk, Henryk