Szczegóły obiektu: Milk and dairy products as a source of antiviral compounds
PDF
Struktura
Zdrowie i style życia : ekonomiczne, społeczne i zdrowotne skutki pandemii.
Opis
- PLMET:
http://confluence.man.poznan.pl/community/display/FBCMETGUIDE - Tytuł:
- Tytuł odmienny:
- Twórca: ;;
- ORCID: 0000-0003-2621-6398 ;0000-0002-8439-796X
- Temat i słowa kluczowe:
- Abstrakt:
- Miejsce wydania:
- Wydawca:
- Współtwórca:
:(Red.);
:(Red.);;;;;;;;;
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Szczegółowy typ zasobu:
- Identyfikator: oai:repozytorium.uni.wroc.pl:132311 ;DOI: 10.34616/142111 ;
- Język:
- Język streszczenia:
- Powiązanie:
- Jest częścią: https://www.bibliotekacyfrowa.pl/publication/142069
- Prawa dostępu:
- Licencja:
- Właściciel praw:
- Autor opisu:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2021-12-14
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-11-27
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 158
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach:
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka
Twórca:Wajs, Joanna; Stobiecka, Magdalena
Współpracownik:Nowak, Wioletta. Red.; Szalonka, Katarzyna. Red.; Niemczyk, Agata. Rec.; Wicki, Ludwik. Rec.; Majewska-Jurczyk, Barbara. Rec.; Światowy, Grażyna. Rec.; Dejnaka, Agnieszka. Rec.; Niezgoda, Agnieszka. Rec.; Mruk, Henryk. Rec.