- Znaczenie żywności funkcjonalnej, nutraceutyków, w tym astaksantyny w żywieniu człowieka
Szczegóły obiektu: Znaczenie żywności funkcjonalnej, nutraceutyków, w tym astaksantyny w żywieniu człowieka
PDF
Struktura
Zdrowie i style życia : determinanty długości życia.
Opis
- PLMET:
http://confluence.man.poznan.pl/community/display/FBCMETGUIDE - Tytuł:
- Tytuł odmienny:
- Twórca: ;
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;; ; ;
- Abstrakt: ;
- Miejsce wydania:
- Wydawca:
- Współtwórca: : ; : ; : ; : ; : ; : ; : ; : ; :
- Data wydania:
- Szczegółowy typ zasobu:
- Identyfikator:
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:118595 ; https://doi.org/10.34616/23.20.113 ; ; - Język:
- Powiązanie:
- Jest częścią:
https://www.bibliotekacyfrowa.pl/dlibra/publication/128103 - Prawa dostępu: ;
- Licencja: ;
- Właściciel praw:
- Autor opisu:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2020-12-07
- Data ostatniej modyfikacji: 2024-07-23
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 1804
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Żywność funkcjonalna w Unii Europejskiej - pojęcie, wymagania i rozwój rynku
Twórca:Korbutowicz, Teresa
Typ:tekst
Współtwórca:Nowak, Wioletta; Szalonka, Katarzyna