- Analiza mikrobiologiczna komercyjnych produktów mleczarskich i probiotycznych na polskim rynku handlowym
Szczegóły obiektu: Analiza mikrobiologiczna komercyjnych produktów mleczarskich i probiotycznych na polskim rynku handlowym
PDF
Opis
- Tytuł:
- Twórca: ;;
- Temat i słowa kluczowe:
- Abstrakt:
- Miejsce wydania:
- Data:
- Szczegółowy typ zasobu:
- Identyfikator: oai:repozytorium.uni.wroc.pl:95614
- Język:
- Autor opisu:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2019-04-26
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-05-11
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 582
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach:
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Sporobolomyces roseus jako bioindykator zanieczyszczenia powietrza. cz. II
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna
Data:2013
Sporobolomyces roseus jako bioindykator zanieczyszczenia powietrza – cz. I
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna
Data:2013
Typ:tekst
Stan bezpieczeństwa zdrowotnego pomieszczeń kuchennych w akademikach
Twórca:Lidtke, Katarzyna; Pędlowski, Michał; Piotrowska, Magdalena; Guz-Regner, Katarzyna
Data:2015
Stan sanitarny kuchennych blatów w wybranych mieszkaniach studenckich we Wrocławiu
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna; Pietrala, Paulina; Huk, Marta; Jasińska, Weronika
Data:2014