- Analiza mikrobiologiczna komercyjnych produktów mleczarskich i probiotycznych na polskim rynku handlowym
Szczegóły obiektu: Analiza mikrobiologiczna komercyjnych produktów mleczarskich i probiotycznych na polskim rynku handlowym
PDF
Opis
- Tytuł:
- Twórca: ; ;
- Temat i słowa kluczowe: ;
- Abstrakt:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Szczegółowy typ zasobu:
- Identyfikator:
oai:repozytorium.uni.wroc.pl:95614 - Język:
- Autor opisu:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2019-04-26
- Data ostatniej modyfikacji: 2024-10-18
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 647
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Pobierz manifest IIIF:
Zobacz także
Sporobolomyces roseus jako bioindykator zanieczyszczenia powietrza – cz. I
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna
Typ:tekst
Sporobolomyces roseus jako bioindykator zanieczyszczenia powietrza. cz. II
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna
Typ:tekst
Stan sanitarny kuchennych blatów w wybranych mieszkaniach studenckich we Wrocławiu
Twórca:Guz-Regner, Katarzyna; Pietrala, Paulina; Huk, Marta; Jasińska, Weronika
Stan bezpieczeństwa zdrowotnego pomieszczeń kuchennych w akademikach
Twórca:Lidtke, Katarzyna; Pędlowski, Michał; Piotrowska, Magdalena; Guz-Regner, Katarzyna
Typ:tekst