Polska Szkoła Biblioterapii - Chatzipentidis, Kiriakos; Czernianin, Wiktor (2016)
1. Stan współczesnych badań biblioterapeutycznych; 2. Podręczniki dydaktyczno-metodologiczne biblioterapii; 3. Kierunki rozwoju biblioterapii.
Keywords: podręczniki biblioterapii; kierunki rozwoju biblioterapii; biblioterapia w Polsce; dydaktyka biblioterapii