Czego (być może już nigdy) nie dowiemy się o Kole Naukowym Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego. Stan zachowania źródeł do badań nad dziejami Koła - Łubocki, Jakub Maciej (Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego, 2020)
-
Keywords: Koło Naukowe Bibliotekoznawców Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; Instytut Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Wrocławskiego; działalność studencka